۱۲ خوراکی پیشگیری کننده از بروز سرطان پستان
به گزارش آرایش عروس، بروز سرطان پستان به علل مختلفی رخ می دهد که بعضی از آنها قابل کنترل و برخی غیر قابل کنترل است. بالا رفتن سن، یائسگی دیررس، قاعدگی زودهنگام و ژنتیک، غیرقابل کنترل است؛ اما آیا همه مبتلایان به سرطان پستان به این علل گرفتار بیماری شده اند؟
به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، چاقی، مصرف مشروبات الکلی و استعمال سیگار همچون فاکتورهایی هستند که احتمال مبتلا شدن به سرطان پستان را می افزایند و افراد می توانند با کنار گذاشتن این رفتارها ریسک خطر مبتلا شدن را به حداقل برسانند.
سرطان سینه، دومین علت مرگ و میرهای ناشی از سرطان در زنان است و بنیاد ملی سرطان سینه در ایالات متحده آمریکا گزارش می دهد که هر دو دقیقه، یک زن به این سرطان مبتلا می شود.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با این وجود، انتخابهای جراحی و تشخیص زودرس، شانس بقای زنان مبتلا به این سرطان را بالا برده است. در این میان یک رژیم غذایی سالم باآنکه نمی تواند جادویی در مقابل مبتلا شدن به سرطان باشد اما پژوهشها نشان می دهند که رعایت آن، می تواند به جلوگیری از سرطان سینه کمک کند:
_ سویا: محققان اعتقاد دارند که اگر دختران در سنین نوجوانی ۲ بار در روز سویا مصرف کنند، در مراحل بعدی زندگی خود از مزایای ضد سرطانی این ماده بهره مند خواهند شد. سویا حاوی ترکیباتی است که مشابه استروژن عمل می کنند. هورمونی که می تواند از بروز سرطان در زنان بزرگسال جلوگیری نماید.
_ میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ: سرشار از پیش سازهای ویتامین آ یا همان کاروتنوئیدها هستند. خانمهایی که در جریان خون خود از سطوح بالاتری از کاروتنوئیدها برخوردار می باشند، کمتر در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان سینه قرار می گیرند.
_ انواع توت: این میوه ها سرشار از ویتامین، مواد آلی و آنتی اکسیدان هستند و می توانند از سرطان سینه جلوگیری نمایند. زغال اخته، با افزایش اثربخشی داروی تاموکسیفن در مبارزه با سلول های سرطان سینه، نقش بسزایی در مبارزه با این بیماری ایفا می کند.
_ چای سبز: چای سبز از سلول های شما در مقابل عوامل محیطی که امکان دارد خطر مبتلا شدن به سرطان را بالا برند، محافظت می کند. با این وجود، برای آنکه از مزایای چای سبز بهره مند شوید، باید به مقدار زیاد چای بنوشید.
_ زردچوبه: حاوی یک ماده شیمیایی است که کورکومین نامیده می شود. این ماده در ترکیب با داروهای مشخص نقش مهمی در مبارزه با سرطان سینه ایفا می کند. برای آنکه کورکومین مورد نیاز بدن را تأمین کنید، باید مکمل بخورید. شما می توانید با افزودن کاری، کلم بروکلی، پیاز و سیر به مواد غذایی خود از یک برنامه غذایی جالب برای مبارزه با سرطان برخوردار شوید.
_ کلم بروکلی: طبق تحقیقات، کلم بروکلی از رشد تومور جلوگیری کرده و مانع از گسترش سرطان در سایر نقاط بدن می شود. سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم، کلم بروکسل و کلم پیچ خواص ضد سرطانی دارند.
_ سیر: سولفید آلیل موجود در سیر به چرخه سلولی نظم می دهد. ترکیب سولفید آلیل در خانواده پیازها هم یافت می شود. بیمارانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند باید پیش از مصرف مکمل سیر با پزشک معالج خود مشورت کنند تا گرفتار عوارض دارویی نشوند.
_ سیب: مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند که پوست سیب می تواند از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری نماید.
_ انار: انار حاوی ترکیبی است که می تواند از رشد سلول های سرطانی بخصوص سرطان وابسته به استروژن جلوگیری نماید. با افزودن این میوه به سبد خرید خود می توانید به سایر اعضای خانواده هم کمک کنید که از بیماری های قلبی و سرطان پروستات در امان باشند.
_ گردو: از سرعت رشد تومورهای سرطان سینه می کاهد. بنابراین، این دانه خوشمزه را به برنامه مدیریت سرطان سینه خود اضافه کنید.
_ ماهی: ماهی یک منبع مناسب برای پروتئین بدون چربی است. بر مبنای برنامه های تغذیه ضد سرطان، باید مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مانند کالباس و... را به حداقل برسانید. ماهی سالمون، ماهی خال مخالی و ماهی تن انتخابهای مناسبی برای گنجاندن در رژیم غذایی ضد سرطان سینه هستند.
_ بذر کتان: بذر کتان آسیاب شده حاوی لیگنان است که در واقع از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب