نتایج آزمایش های تازه در آمریكا تایید كرد

امكان استفاده از كلیه های افراد مبتلا به هپاتیت C برای اهدا

امكان استفاده از كلیه های افراد مبتلا به هپاتیت C برای اهدا آرایش عروس: نتایج یك مطالعه جدید در ایالات متحده تایید می كند كه كلیه های اهدایی از افراد مبتلا به هپاتیت C بعد از عمل اهدای عضو مانند كلیه های یك فرد سالم عمل می كند.


به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، هم اكنون در ایالات متحده آمریكا سه برابر بیشتر از پنج سالِ گذشته مراكزی وجود دارد كه عمل پیوند كلیه های آلوده به هپاتیت C را انجام می دهند.
تا چندین سال، اغلبِ مراكز در ایالات متحده آمریكا اعضای بدن افراد مبتلا به هپاتیت C را از ترس این كه افراد گیرنده با احتمال بقای پایین تری مواجه شوند، دور می انداختند.
اگرچه شبیه این مطالعات در گذشته نیز انجام گرفته اما متخصصان با تكمیل آزمایشات پیشین در تحقیقی تازه بار دیگر تایید كردند كه پیشرفت در زمینه درمان هپاتیت C مانند بكارگیریِ داروهای ضد ویروسی جدید، موجب ایمنی اندام ها شده و احتمال عفونی شدن در بیمار را كاهش داده است.
گروه متخصصانی كه این مطالعه را صورت داده اند اعلام نمودند با عنایت به این كه بیشتر از ۱۰۰ هزار آمریكایی در لیست انتظار برای دریافت كلیه بوده و هر ساله حدود ۵۰۰۰ نفر در این صفِ انتظار جان می بازند، استفاده از كلیه های اهدا كننده های مبتلا به هپاتیت C برای پیوند می تواند جان هزاران نفر را نجات دهد.
هپاتیت C نوعی بیماری كبدی است كه در اثر ویروس این هپاتیت (HCV) به وجود آمده و معمولاً بوسیله مایعات بدن یا قرار گرفتن در معرض خون یا سوزن آلوده منتشر می شود.
علائم این بیماری كه شامل خارش پوست، خستگی، تورم، درد شكمی و ادرار تیره است، می تواند هفته ها بعد از مواجه فرد با ویروس پدیدار شوند.
طبق اعلام مركز كنترل و پیش گیری از امراض آمریكا، حدود ۳.۵ میلیون نفر در این كشور با هپاتیت C مزمن دست و پنجه نرم می كنند.
تا سپتامبر ۲۰۱۸ میلادی، بیشتر اعضای بدن اهدا كنندگان آلوده به هپاتیت C تنها به بیمارانی اهدا می شد كه از قبل به این بیماری مبتلا بودند اما از آن پس اغلب كلیه های افراد مبتلا به این بیماری، معادل ۷۵ درصد از این اعضا به افرادی اهدا می شود كه به این ویروس مبتلا نیستند.
برای این مطالعه كه در ژورنال انجمن جامعه نفرولوژی آمریكا انتشار یافته است، متخصصان كلیه های اهدایی آلوده به هپاتیت C را كه از آوریل ۲۰۱۵ تا مارس ۲۰۱۹ میلادی در ایالات متحده پیوند داده شده اند، مورد بررسی قرار دادند.
متخصصان، اهداكنندگان آلوده به این ویروس و اهداكنندگان سالمی را كه تاریخچه پزشكی همچون وزن و فشار خون مشابه داشتند، مطابقت دادند. سپس عملكرد كلیه را با استفاده از یك معادله ریاضی كه میزان فیلتراسیون گلومرولی یك گیرنده (eGFR) را تعیین می كند، مورد آزمایش قرار دادند كه نشان می داد كلیه چه میزان خون را تصفیه می كند.
میزان فیلتراسیون گلومرولی یك گیرنده معمولی ۶۰ یا بیشتر است. بیماران با كلیه های اهدایی از افراد مبتلا به هپاتیت C پس از یك سال میزان فیلتراسیون گلومرولی گیرنده ۶۶.۳ داشتند، در صورتیكه بیماران با كلیه های اهدایی از افراد سالم، میزان فیلتراسیون گلومرولی گیرنده ۶۷.۱ را از خود نشان دادند.
با این وجود نزدیك به ۴۰ درصد كلیه های اهداكنندگان مبتلا به هپاتیت C بین ژانویه ۲۰۱۸ و مارس ۲۰۱۹ میلادی در آمریكا دور ریخته شده اند. یك استاد نفرولوژی در دانشكده پزشكی پرلمن دانشگاه پنسیلوانیا اعلام نموده بااینكه میزان دور ریختگی این اندام ها در سال های اخیر كاهش یافته است اما هنوز هم فرصت قابل توجهی جهت استفاده از این اندام ها وجود دارد.
به نوشته روزنامه دیلی میل، متخصصان اعلام داشته اند قصد دارند عملكرد این كلیه های اهدایی را در طولانی مدت و طی چند دهه بررسی نمایند و نحوه واكنش سیستم ایمنی بدن بیمار و این كه چه اثرات دیگری امكان دارد در او رخ دهد را پیگیری كنند تا نگاهی دقیق در این زمینه داشته باشند.




منبع:

1398/06/25
19:41:01
5.0 / 5
4133
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس