اعلام وضعیت اضطراری به سبب شیوع دنگی در ایالت سائوپائولو برزیل
آرایش عروس: ایالت سائوپائولو برزیل روز پنجشنبه وضعیت اضطراری بهداشتی را به سبب افزایش موارد دنگی اعلام نمود و به مقامات اعلام نمود تا کوشش های مالی و پزشکی را تسریع کنند.
به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر به نقل از رویترز، وزیر بهداشت سائوپائولو، الیوسس پایوا، در یک کنفرانس خبری اظهار داشت که انتظار می رود تب دنگی که توسط پشه آئدس منتقل می شود، در آوریل به اوج خود برسد و نیاز اقدام فوری را در پی داشته باشد.
پایوا اظهار داشت: چالش بسیار زیاد است. تنها راه برای کاهش انتقال دنگی از بین بردن محلهای پرورش پشه است.
وی اضافه کرد: اعلام اضطراری موجب تسریع در خرید تجهیزات پزشکی و درمان برای مبتلایان می شود.
به گفته وزارت بهداشت سائوپائولو، پرجمعیت ترین و صنعتی ترین ایالت برزیل، که ۴۶ میلیون نفر جمعیت دارد، ۵۸ درصد از موارد دنگی در این کشور را تشکیل می دهد.
این ایالت ۱۲۴۰۳۸ مورد و ۱۱۳ مورد مرگ تأیید شده را گزارش کرده است که ۸۲۹۰۸ مورد دیگر و ۲۳۳ مورد مرگ در دست بررسی می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب