سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو مطرح كرد

لزوم کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

لزوم کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی به گزارش آرایش عروس، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی تاکید کرد و اخطار داد که مصرف بی رویه این ترکیبات می تواند تهدیداتی برای سلامت عمومی بهمراه داشته باشد.


به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، دکتر حشمت الله رضوی بر ضرورت کنترل دقیق میزان نیترات ها در فرآورده های گوشتی تصریح کرد.
وی اظهار داشت: نیترات ها بعنوان افزودنی های اصلی در فرآورده های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و پیشگیری از رشد باکتری های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی رویه آنها می تواند مشکلات جدی بهمراه داشته باشد.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از نتایج منفی نیترات ها، ضروریست مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات باکیفیت و قابل اطمینان استفاده گردد. نظارت دقیق بر میزان نیترات ها باید با استفاده از آزمایش های پیشرفته و پایش مستمر صورت گیرد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او اظهار داشت: این اقدامات نه تنها سلامت عمومی را تضمین می نماید بلکه به ارتقاء کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف کنندگان کمک می نماید.
دکتر رضوی در انتها تاکید کرد که استفاده از تکنولوژی های جدید و لابراتوار های تخصصی جهت بررسی ترکیبات در فرآورده ها می تواند اهمیت بالای ی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.



منبع:

1403/12/07
11:12:11
5.0 / 5
52
تگهای خبر: باكتری , تكنولوژی , دارو , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
آرایش عروس
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس

آرایش عروس: زیبایی روز عروسی شما را تضمین می کند! با آرایش عروس، در روز مهم زندگیتان بدرخشید