مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند

مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند به گزارش آرایش عروس، خراسان رضوی محققان اعلام نمودند در صورت مبتلا شدن به میگرن از خوردن برخی پنیرها اجتناب کنید.


پژوهشگران کلینیک کلیولند اظهار نمودند میگرن نوعی سردرد است که با درد ضربان دار در یک طرف سر مشخص می شود و بطور معمول کمتر از چهار ساعت طول می کشد، اما می تواند چند روز باقی بماند. این سردردها همین طور به اندازه ای شدید هستند که می توانند در زندگی روزمره فرد اختلال ایجاد کنند. علاوه بر سردرد، علایم میگرن می تواند شامل آبریزش چشم، خستگی، تحریک پذیری، حالت تهوع و تغییرات در بینایی باشد. افراد همین طور ممکنست اصلا سردرد نداشته باشند و این مورد وضعیتی است که به عنوان «میگرن خاموش» شناخته می شود.
هلث نوشت، بگفته کلینیک مایو، چیزهای مختلفی ازجمله حرکت، نور، صداها و بوهای قوی می توانند موجب میگرن شوند. یکی دیگر از محرک های رایج میگرن، غذاهای غنی از تیرامین است. تیرامین پروتئینی است که بطور طبیعی در بعضی غذاها، خصوصاً آنهایی که کهنه و تخمیر شده هستند، یافت می شود. غذاهایی که ممکنست حاوی مقادیر زیادی تیرامین باشند شامل گوشت های پخته شده، ماهی دودی و پنیرهای کهنه هستند.
این پنیرهای کهنه بیشتر مستعد ایجاد میگرن هستند
ساینس گزارش کرد، پنیرهای کهنه فرآیندی به نام «افیناژ» را طی می کنند به این معنا که آنها برای مدتی، چند هفته، ماه یا سال، رها می شوند و این پروسه به آنها طعم منحصر به فرد می دهد. این پروسه همین طور موجب می شود که پنیرها تیرامین بیشتری داشته باشند. پنیرهای چدار، استیلتون، آبی، کممبر، سوئیسی، فتا، مونستر و پارمزان به عنوان پنیرهایی لیست می شوند که تیرامین بیشتری دارند. از طرف دیگر، پنیر آمریکایی، پنیر کوتیج، پنیر خامه ای و پنیر سویا دارای تیرامین کمتری هستند.
بنیاد ملی سردرد آمریکا اعلام نمود که پنیر آمریکایی، کلبه ای، ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر ولویتا و پنیر فرآوری شده کم چرب بخش قابل قبولی از رژیم غذایی کم تیرامین هستند. با این وجود، سفارش می شود در مورد پارمزان یا رومانو احتیاط کنید. آنان پیشنهاد می کنند که فقط ۲ قاشق چایخوری از این پنیرها را می توان به عنوان چاشنی یا مواد جزئی استفاده نمود. پنیرهایی که باید کاملا از آنها اجتناب شود شامل آبی، آجری، بری، چدار، سوئیسی، روکفور، استیلتون، موزارلا، پروولون و امنتالر است.
چگونه تیرامین موجب میگرن می شود
انسان دارای آنزیمی به نام مونوآمین اکسیداز است که به تجزیه تیرامین کمک می نماید. اگر به اندازه کافی از این آنزیم ندارید، خوردن مقادیر زیاد تیرامین می تواند منجر به میگرن شود. با این وجود، دقیقا معین نیست که چرا این اتفاق رخ می دهد. دانشمندان معتقدند که دلیل آن می تواند تیرامین باشد که موجب ترشح بیش از اندازه نوراپی نفرین در سلول های عصبی می شود. همین طور ممکنست افزایش تیرامین و نوراپی نفرین منجر به تغییرات مغزی و منجر به سردرد شود.
پنیرهای کهنه همین طور برای افرادی که از داروهای ضد افسردگی موسوم به مهارکننده های مونوآمین اکسیداز استفاده می نمایند، نگران کننده است. این داروها با تجزیه تیرامین تداخل دارند و می توانند موجب افزایش آن به سطوح بالا شوند. این تجمع تیرامین می تواند منجر به افزایش خطرناک فشار خون شود که به عنوان «بحران فشار خون» شناخته می شود. یکی از علایم بارز بحران فشار خون بالا سردرد شدید می باشد با اینحال این نوع سردرد با میگرن یکسان نیست. آنها توسط ۲ مکانیسم مختلف ایجاد می شوند.


راه های پیش گیری از میگرن
هلث نوشت، میگرن می تواند دردناک باشد و زندگی شما را مختل کند. اما برای مساعدت با جلوگیری از حملات دردناک می توانید تغییراتی در سبک زندگی و عادات خود ایجاد کنید. راه های پیش گیری از حملات میگرن خوردن منظم و پرهیز از حذف وعده های غذایی، محدود کردن مصرف کافئین، خواب زیاد و کاهش فشار با بهره گیری از یوگا، تمرکز حواس یا مدیتیشن، همین طور محدود کردن مدت زمان نگاه کردن به نورهای روشن و محدود کردن قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید که می تواند موجب حملات میگرنی شود.
کافئین بیش از اندازه و تجربه ترک کافئین نیز می تواند موجب میگرن یا سردرد شود اما باتوجه به اظهارات بنیاد میگرن آمریکا، کافئین در حقیقت می تواند به توقف حملات میگرنی پیش رو برای برخی افراد کمک نماید و همین طور می تواند با استفاده گاه به گاه آن سردرد را تسکین دهد. غذاها و نوشیدنی های حاوی کافئین قهوه، چای و شکلات هستند.
شیرین کننده های مصنوعی نیز موثر هستند؛ خیلی از غذاهای فرآوری شده حاوی شیرین کننده های مصنوعی هستند. اینها جایگزین های قندی محسوب می شوند که برای افزودن شیرینی به غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شوند و می توانند موجب حمله میگرنی شوند. به طور دقیقتر تصور می شود که آسپارتام عامل حملات میگرنی است.
شکلات نیز در یک بررسی تحقیقاتی در سال ۲۰۲۰ به عنوان محرک میگرن در ۳۳ درصد از شرکت کنندگان گزارش شد. شکلات حاوی کافئین و بتا فنیل اتیلامین است و احتمالاً در بعضی افراد موجب سردرد می شود.
غذاهای حاوی مونوسدیم گلوتامات (MSG) که بطور طبیعی در بدن ما وجود دارد و در غذاهای خاصی یافت می شود نیز میگرن را تشدید می کند. این مورد در خیلی از غذاها به عنوان یک افزودنی غذایی است و خوردن آن بی خطر در نظر گرفته می شود، اما تعدادی از پژوهشگران آنرا با حملات میگرن مرتبط می دانند. بااینکه مونوسدیم گلوتامات بطور معمول به عنوان محرک میگرن گزارش می شود اما نتایج مطالعات بالینی متناقض هستند به این علت تحقیقات بیشتری برای تعیین این که آیا مونوسدیم گلوتامات واقعا موجب ایجاد حملات میگرنی می شود یا خیر، مورد نیاز است.
گوشت های پخته شده همچون گوشت های موجود در اغذیه فروشی، ژامبون، هات داگ و سوسیس ها همگی حاوی مواد نگهدارنده ای به نام نیترات هستند که رنگ و طعم را حفظ می کنند. این غذاها می توانند اکسید نیتریک را در خون آزاد کنند که تصور می شود رگ های خونی مغز را گشاد می کند. شواهدی وجود دارد که نشان میدهد اکسید نیتریک می تواند در حملات میگرنی نقش داشته باشد.
ایسنا گزارش کرد، عوامل مختلفی مانند برخی مواد غذایی، داروها، نوسانات قندخون، تغییر در عادات خواب، عوامل روانی و استرس می تواند سردردهای میگرنی را تحریک کند. دردهای میگرنی، اغلب چند ساعت تا چند روز ادامه دارد و عوامل مختلفی می تواند سردردهای میگرنی را تحریک کند. نتایج تحقیقات نشان داده اند، بعضی موادغذایی می توانند موجب تشدید میگرن شوند و برخی دیگر دردهای میگرنی را کاهش دهند.



منبع:

1403/06/10
11:11:38
5.0 / 5
269
تگهای خبر: استرس , بدن , دارو , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس