تهیه ی شربت با آب حاوی یخ مضر است

تهیه ی شربت با آب حاوی یخ مضر است به گزارش آرایش عروس، اصفهان مدیرگروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: شربت را نباید با آب گرم، اما حاوی یخ مهیا کرد، چونکه دمای آن برای کبد، معده، ریه و مغز مضر است. موقع تهیه‌ی شربت حتما از آب خنک استفاده کنید.



محمد انصاری پور در گفتگو با ایسنا و ضمن اشاره به این که در تابستان به علت گرما و تعریق نیاز انسان به مصرف نوشیدنی ها بیشتر می شود، اظهار نمود: بهترین نوشیدنی برای همه‌ی افراد آب گوارا و پاکیزه و بدون آلودگی است. با عنایت به تفاوت ذائقه ها و خواص مختلفی که دیگر انواع آشامیدنی ها دارند، در فصل تابستان پیشنهادهای متفاوتی به افراد می شود.

او در ادامه‌ی مبحث نوشیدنی ها اضافه داد: البته با عنایت به شیوع بسیار فراوان چاقی حتی در فصل گرما چندان سفارش نمی شود که افراد نوشیدنی های شیرین مصرف کنند. حتی اگر به خوردن شربت تمایل دارید، به هیچ وجه از شکر زیاد در مهیاکردن آن استفاده نکنید.

این مختصص طب سنتی با تاکید بر ینکه میتوان نوشیدنی های طعم دار سالم تری تهیه کرد، اضافه کرد: برای نمونه با گذاشتن چند شاخه نعنا، ریحان یا ترخون و سایر سبزیجات معطر در آب میتوان یک نوشیدنی طعم دار و تازه آماده کرد.

مدیرگروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: شربت آلبالو، آبلیمو و سکنجبین شربت های مفیدی هستند که نوشیدنشان در اینروزها سفارش می شود. به علت طبع خنکی که دارند عطش را هم کم می کنند. موقع تدارک این شربت ها بهتر است با عنایت به ذائقه‌ی مصرف کننده چندان از شکر استفاده نشود یا هنگام نوشیدن، مایه‌ی شربت کمتر در آب آن حل شود.

انصاری پور درمورد این که موقع تهیه‌ی آبمیوه های طبیعی، مانند آب طالبی، گرمک، هندوانه، سیب و هویج بهتر است شکری به آنها اضافه نشود، توضیح داد: پیشنهاد می شود که موقع تهیه‌ی آبمیوه های طبیعی از شکر استفاده نشود، چونکه یک لیوان آبمیوه‌ی طبیعی از حجم قابل توجهی میوه مهیا شده است. انواع میوه ها خودشان حاوی قند فروکتوز هستند.



عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: باید مدنظر داشت که زیاده روی در مصرف آبمیوه های طبیعی سبب چاقی می شود. علاوه بر این، موقع نوشیدن آبمیوه ها بهتر است به جای لیوان از فنجان استفاده کنید. مصرف بیشتر از دو فنجان در یک روز هم اصلاً سفارش نمی شود.

او افزود: با خوردن این آبمیوه ها امکان دارد فرد به نفخ یا سنگینی معده گرفتار شود. حتی امکان دارد در سر دل احساس سوزش یا ترش کردن کند. در این موارد، فرد متناسب با طبعش باید از آبمیوه ای استفاده نماید که سبب مشکل گوارشی اش نشود یا مقدار کمتری آبمیوه میل کند.

این طبیب با اشاره به اینکه آبمیوه های صنعتی مقدار زیادی شکر دارند و کمتر از ۳۰ درصد حاوی آبمیوه‌ی طبیعی هستند، تصریح کرد: این نوشیدنی ها احتمال چاق شدن و مبتلا شدن به مشکلات گوارشی را می افزایند.

انصاری پور تاکید کرد: سفارش می کنم که موقع تشنگی شربت آبمیوه نوش جان کنید، اما حتما جرعه جرعه بنوشید.







منبع:

1403/05/02
11:13:06
5.0 / 5
269
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , چاقی , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس