تأثیر خاکشیر بر بهبود عملکرد کبد
به گزارش آرایش عروس، «خاکشیر» از دیر باز بعنوان بخشی از درمان های خانگی در طب چینی، هندی و ایرانی مورد استفاده قرار گرفته است و گفته می شود که مصرف آن می تواند در کنار درمان های اصلی بهبود کبد چرب، بعنوان جزئی از طب مکمل در بهبود التهاب کبدی کمک کننده باشد.
به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، خاکشیر که با نام علمی آن "Descurainia sophia" شناخته می شود، گیاهی جزو خانواده «براسیکاسه» به حساب می آید. خاکشیر از دیر باز بعنوان بخشی از درمان های خانگی در طب چینی، هندی و ایرانی مورد استفاده قرار گرفته است.
به صورت معمول، دانه های خاکشیر برای رفع یبوست، تخفیف علایم آسم و سرفه های شدید استفاده می شود؛ همینطور گل و برگ این گیاه هم بعنوان یکی از منابع مناسب ویتامین C در نظر گرفته می شود. بررسی ها مبین اینست که مصرف عصاره دانه های این گیاه سبب بهبود سطوح آنزیم های کبدی ALT، AST، ALP می شود. همینطور کاهش سطح «بیلی روبین تام» و کاهش سطح ماده «مالون دی آلدئید» "MDA" بعنوان یک نشانگر التهاب درونی و صدمه اکسیداتیو در بیماران مبتلا به صدمه کبدی شده است.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، به علت این که در شرایط اختلالات کبدی مانند کبد چرب هم با سطوح افزایش پیدا کرده و مختل آنزیم های کبدی مواجه هستیم، احتمال دارد مصرف خاکشیر بتواند در فرایند کنترل التهاب ناشی از کبد چرب کمک کننده باشد. می بایست دقت شود که به این منظور، مصرف خاکشیر نباید به صورت شربت های قندی و شیرین صورت گیرد؛ چون که دریافت بالای قندهای ساده و شیرینی جات مانند شربت های فروکتوز از اصلی ترین دلایل مبتلا شدن و تشدید کبد چرب بشمار می رود.
مصرف خاکشیر می تواند در کنار درمان های اصلی بهبود کبد چرب، بعنوان جزئی از طب مکمل در بهبود التهاب کبدی کمک کننده باشد.
منبع: aroosmakeup.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب