عین اللهی در صحن مجلس:

طرح عدالت و تعالی سیستم سلامت را تدوین کردیم

طرح عدالت و تعالی سیستم سلامت را تدوین کردیم به گزارش آرایش عروس، وزیر بهداشت و درمان اظهار داشت: ما در این وزارتخانه طرح عدالت و تعالی سیستم سلامت را تدوین کردیم و اقدامات بسیار زیادی در زمینه سلامت برای محرومیت زدایی انجام شده است.



به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر، بهرام عین اللهی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۲۲ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال محمدرضا صباغیان در خصوص علت توزیع ناعادلانه نیروی انسانی و پزشک در مناطق مختلف کشور گفت: از زمانی که دولت سیزدهم مستقر شده است ما اقداماتی را برای ایجاد عدالت و بهبود خدمات بهداشت و درمان در مناطق مختلف کشور انجام دادیم.
وی بیان کرد: آن چیزی که قانون برای ما مشخص کرده، توزیع نیروهای متخصص است که ما این توزیع را برمبنای تعداد جمعیت تحت پوشش هر منطقه و مراکز درمانی هر منطقه با اولویت مناطق محروم انجام دادیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد: ما متخصصان زیادی را به مناطق محروم کشور اعزام کردیم و برای آنکه میزان ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق محروم افزایش یابد، در شورای حقوق و دستمزد مصوب کردیم سقف پرداخت کارانه در مناطق محروم برداشته شود که این مصوبه درحال اجراست.
عین اللهی متذکر شد: دو سال و نیم پیش از این که دولت فعلی بر سر کار بیاید، تعداد پروژه های مربوط به مراکز درمانی ۵۲ مورد بود اما در سال ۱۴۰۱، ۱۰۳ پروژه مرکز درمانی در کشور به وجود آمده و رشد دو برابری را در یک سال و نیم داشتیم.
وی اضافه کرد: در این ۱۸ ماه دولت اقداماتی انجام داد و ما توانستیم ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید افتتاح نماییم و بطور قطع این روند را ادامه خواهیم داد. ۱۸۱ دستگاه و تجهیزات سرمایه ای بین مناطق محروم توزیع شده که اغلب این دستگاهها و تجهیزات پیشرفته است، همین طور مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور گسترش شایان توجهی داشته است.
وزیر بهداشت و درمان با اشاره به این که تعداد دستگاه دیالیز توزیع شده در مناطق مختلف کشور به ۶۴۰ دستگاه بالا رفته است، اظهار داشت: همین طور شاهد توسعه و تجهیز تخت های PICU بودیم. علاوه بر ذکر این نکته قابل توجه است که تعداد پذیرفته شدگان دستیاری تخصصی رشد ۲۰ درصدی داشته و از ۳۵۰۰ ظرفیت در سال ۱۴۰۰ به ۴۰۱۳ ظرفیت و رشد ۲۰ درصدی رسیده که این روند را ادامه خواهیم داد.
وی اشاره کرد: همین طور ما رشد ۵۰ درصدی در پذیرفته شدگان رشته فوق تخصصی پزشکی داشتیم به شکلی که تعداد پذیرفته شدگان رشته فوق تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۰، ۲۶۰ نفر بود که در سال ۱۴۰۱ به ۴۰۷ نفر رسید. همین طور شاهد افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت پذیرفته شدگان فلوشیپ پزشکی بودیم که امیدواریم با تزریق این نیروها بعد از فارغ التحصیلی به کادر درمان قسمتی از مشکلات کمبود نیرو به ویژه در مناطق محروم حل شود.
عین اللهی با تأکید بر این که اقدامات مختلفی در زمینه سلامت برای محرومیت زدایی انجام شده است، اظهار داشت: بیمه سلامت این امکان را به وزارت بهداشت داد که با ۶ همت اعتباری که مجلس در سال قبل برای این مساله در نظر گرفت بتوانیم ۶ میلیون نفر را بیمه نماییم و امسال این کار را ادامه خواهیم داد.
وی گفت: برای رسیدگی به بیماران خاص و صعب العلاج ۵ همت مجلس در نظر گرفت و صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در شور به وجود آمده است ذکر این نکته قابل توجه است که ما در وزارت بهداشت طرح عدالت و تعالی سیستم سلامت را تدوین کردیم و این برنامه را تا آخر ادامه خواهیم داد.


منبع:

1402/01/25
13:00:09
5.0 / 5
637
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمه , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس