مطالعات نشان می دهد؛
نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسك بالاتر مبتلا شدن به آلرژی غذایی
به گزارش آرایش عروس مطالعه جدید نشان داده است نوزادان مبتلا به اگزما هر چقدر كه بزرگ تر می شوند بیشتر در مبتلا شدن به آلرژی های غذایی، زكام بهاره و آسم صدمه پذیرتر هستند.
به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر، محققان عنوان می كنند استفاده از مرطوب كننده ها در اوایل دوره كودكی می تواند خطر ابتلاء به آسم و آلرژی های غذایی را در سنین بالاتر كم كند. دكتر «دونالد لی یونگ»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ترك های موجود در پوست مبتلا به اگزما غالباً منجر به بروز زنجیره ای از بیماری ها در طول چندین سال بعد می شود.» پوست یك مانع حفاظتی مهم در حفظ رطوبت و دور نگه داشتن میكروب ها و مواد آلرژی زاست. لی یونگ در اینباره می گوید: «مرطوب نگه داشتن پوست بلافاصله پس از ابتلاء به اگزما، بهترین شیوه توقف ابتلاء به آلرژی ها و بیماری آسم است.» محققان همینطور دریافتند بیماران مبتلا به اگزما، فاقد پروتئین ها و لیپیدهای مهم در لایه های بیرونی پوست شأن هستند. در نتیجه با ابتلاء به اگزما، آب از پوست شأن فرار كرده و پوست شأن خشك می شود كه منجر به ترك حوردگی و خارش می شود. محققان معتقدند مراقبت دقیق از پوست نوزاد بلافاصله پس از تولد می تواند از ابتلاء به اگزما و سایر بیماری های آلرژیك پیشگیری كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب