دانه آووكادو خواص ضد التهابی دارد
به گزارش آرایش عروس متخصصان تغذیه و سلامت در بررسی های جدید خود به خاصیت ضد التهابیِ دانه آووكادو پی برده اند.
به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، آووكادو یكی از خوراكی هایی است كه در سال های اخیر مصرف آن افزایش پیدا كرده و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. آووكادو همینطور منبع خوبی از چربی های مفید بشمار می رود. با این وجود افراد از فوائد دانه این میوه آگاه نیستند و معمولا آنرا دور می ریزند.
گروهی از متخصصان آمریكایی اظهار داشتند: دانه آووكادو حاوی عصاره ای است كه خواص ضد التهابی حائز اهمیتی دارد.
به قول متخصصان درصورتیكه خواص ضد التهابی دانه آووكادو تایید گردد می توان از آن در جهت درمان بیماری های مختلف همچون بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها كه التهاب غیرمعمول خصوصیت اصلی آن است بهره برد.
متخصصان بر مبنای بررسی های خود اظهار داشتند: دانه های آووكادو حاوی مقدار قابل توجهی از تركیب پلی فنول است. پلی فنول ها، مواد طبیعی با تاثیرات آنتی اكسیدان هستند كه به حفاظت از سلامت سلولی كمك می كنند. همینطور میزان پلی فنول موجود در دانه این میوه نسبت به خود آن بیشتر است و از آنتی اكسیدان فعال تری برخوردار می باشد.
متخصصان آمریكایی در این بررسی به صورت ویژه روی تعامل بین دانه های آووكادو و ماكروفاژها مطالعه كردند. ماكروفاژها نوع خاصی از سلول های ایمنی هستند كه با عوامل بیگانه و بقایای سلولی كه بعد از انباشته شدن در بدن سمی می شوند مقابله می كنند.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، آنها در بررسی های خود مشاهده نمودند تعامل دانه های آووكادو با ماكروفاژها به گونه ای است كه مانع از تولید پروتئین های موثر در بروز التهاب می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب