رییس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو:

استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع می باشد

استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع می باشد به گزارش آرایش عروس، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تاکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع اعلام شده است.


به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، مهندس زهره پوراحمد ضمن اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار نمود: سرانه روزانه مصرف نان ایرانی ها ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است.
وی بیان کرد که ۹۴ درصد مردم از نان های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می نمایند و تنها ۶ درصد به نان های صنعتی روی آورده اند.
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تصریح کرد که نان های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالم تر از نان های سنتی هستند؛ چونکه فرایند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت صورت می گیرد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی ضمن اشاره به نظارت ضعیف بر نان های سنتی اضافه کرد: سازمان غذا و دارو تاکید دارد که برای پخت هر نان باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ بخصوص نان سنگک که حتما باید با آرد مخصوص خود پخته شود.
پوراحمد خاطرنشان کرد که باید بسمت تولید نان های غنی شده و سبوس دار با ریزمغذی هایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نان ها افزایش یابد.


1403/10/19
09:52:21
5.0 / 5
52
تگهای خبر: بهداشت , دارو , سازمان , سازمان غذا و دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس