در گفتگو با آرایش عروس تشریح شد

آیتم های ۴گانه پایش مستمر نانوایی ها

آیتم های ۴گانه پایش مستمر نانوایی ها به گزارش آرایش عروس، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلان اینکه نانوایی ها با آیتم های 4گانه مورد ارزیابی قرار می گیرند، اظهار داشت: برخورد با متخلفان با شیوه های مختلف به انجام می رسد.


دکتر جعفر جندقی در گفت و گو با ایسنا، با بیان این که رصد و پایش نانوایی ها جزو وظایف همیشگی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: نانوایی ها بطور مرتب و پیوسته مورد رصد و پایش قرار می گیرند.
وی با اعلان اینکه ۴ آیتم برای رصد و پایش نانوایی ها درنظر گرفته ایم، اضافه کرد: نانوایی ها از نظر «بکارگیری مصالح ساختمانی در بنا»، «تجهیزات و ابزار پخت نان»، «بهداشت افراد شاغل در نانوایی» و «مواد پخت نان» در کنترل های وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار می گیرند.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: آیتم های ۴گانه رصد و پایش نانوایی ها به دو روش «مشاهده میدانی» و «انجام آزمایش» اجرا می شوند.
جندقی درباره ی روش انجام آزمایش ها توضیح داد: برخی اقلام از نانوایی ها نمونه برداری می شوند و در لابراتوار ها مورد ارزیابی قرار می گیرند. همین طور برخی نمونه ها در نانوایی ها بوسیله دستگاه های قابل حمل ارزیابی می شوند.
وی با اعلان اینکه اطلاعات ارزیابی نانوایی ها در دسترس می باشد، اظهار داشت: اطلاعات جمع آوری شده بصورت مداوم به روز می شود. اگر نانوایی ها تخلف کنند، اخطار برای متخلفان صادر می شود. کنترل مسائل بهداشتی نانوایی ها از وظایف مهم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت شمرده می شود.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: اگر یک نانوایی تخلف کند، فرصت رفع موارد متذکر شده در اختیار نانوایی قرار می گیرد. برخورد با متخلفان به شیوه های مختلف انجام می شود؛ به نحوی که برخی متخلفان به مراجع غذایی معرفی می گردند. پلمب نانوایی، از دیگر شیوه های برخورد با متخلفان است.



منبع:

1403/09/24
11:49:10
5.0 / 5
38
تگهای خبر: بهداشت , دستگاه , سلامت , وزارت بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس