هشدار سازمان غذا و دارو؛
مراقب کنسروهای خانگی باشید
آرایش عروس: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی در فرآوری و نگهداری این محصولات تاکید نمود.
به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به خطرات جدی مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی اظهار داشت: بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی بسیار خطرآفرین است که در اثر سم ساخته شده توسط باکتری Clostridium botulinum ایجاد می شود. این باکتری می تواند در محیط های بی هوازی مانند کنسروهای بسته بندی شده خانگی رشد کند و به سرعت سموم کشنده ای تولید نماید که برای سلامت انسان خطرناک می باشد. وی ادامه داد: بعضی از افراد در فرآوری کنسروهای خانگی اصول بهداشتی و استانداردهای لازم را رعایت نمی کنند که این امر خطر رشد باکتری ها و ایجاد مسمومیت را زیاد می کند. علائمی مانند ضعف عضلانی، تاری دید و مشکلات تنفسی امکان دارد نشانه بروز بوتولیسم باشد و احتیاج به رجوع فوری به مراکز درمانی دارد. بهفر با تکیه بر رعایت نکات ایمنی در تهیه غذاهای کنسروی خانگی اظهار نمود: کنسروها و شیشه های بسته بندی شده باید به صورت کامل و با دمای کافی حرارت داده شوند تا باکتری ها و سموم احتمالی از بین بروند. همینطور در صورت مشاهده تغییراتی نظیر بادکردگی، نشتی یا بوی نامطبوع در کنسروها، از مصرف آنها خودداری کنید. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با سفارش به دقت در تهیه کنسروهای خانگی اظهار داشت: برای پیشگیری از مسمومیت بوتولیسم، ضروری است مواد غذایی در دمای مناسب و با اصول بهداشتی نگهداری شوند و تا حد امکان از مصرف مواد غذایی مشکوک اجتناب شود. او در آخر تصریح کرد که مردم با رعایت این اصول می توانند سلامت خود و خانواده شان را حفظ نموده و از خطرات ناشی از مسمومیت های غذایی در امان باشند.
منبع: آرایش عروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب