معاون مركز سلامت محیط و كار خبر داد؛

شروع طرح تشدید نظارت های بهداشتی در تابستان

شروع طرح تشدید نظارت های بهداشتی در تابستان آرایش عروس: معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از شروع طرح تشدید نظارت های بهداشتی در فصل تابستان آگاهی داد.


به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر، محسن فرهادی گفت: در طرح تشدید نظارت های بهداشتی، نیروهای بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی در حالت آماده باش قرار گرفته اند. از شروع تیرماه این آمادگی، به وجود آمده و همکاران ما علاوه بر انجام امور روزانه و دوره ای نظارت ها، تیم های سیار بازرسی را با هدف بررسی های میدانی تشکیل داده اند و این روند تا پایان فصل گرما، ادامه دارد. وی با اعلان اینکه هدف اصلی از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی، کنترل آب و غذاست، اضافه کرد: تمامی مراکز با اولویت، حساس و با تراکم بالای جمعیتی همانند مراکز خرید و مجتمع های تجاری که طبقاتی از آنها به عرضه مواد غذایی مشغول هستند، رستوران ها، مجتمع های بین راهی، قنادی ها، اغذیه فروشی و تمامی اماکنی که عرضه مواد غذایی دارند، توسط نیروهای بهداشت محیط دانشگاه ها، مورد بازرسی قرار می گیرند. معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به کنترل آب آشامیدنی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی، تصریح کرد: در این طرح، آب آشامیدنی از نظر میکروبی و پارامترهای فیزیکی و شیمیایی، روزانه کنترل و همین طور کدورت و وضعیت وجود کلر آزاد باقی مانده آب نیز بررسی می شود. فرهادی اشاره کرد: یکی از مواردی که در محور بازرسی های همکاران ما در این طرح قرار دارد، بازدید از استخرها و مراکز تفریحی آبی است چونکه باتوجه به فصل گرما، گرایش به ورزش و تفریحات آبی بیشتر می شود بدین سبب همکاران ما به این مراکز، مراجعه نموده و بازرسی های لازم را انجام می دهند. وی افزود: از دیگر اهداف طرح تشدید نظارت های بهداشتی، کنترل یخ مصرفی است. در فصل گرما، مصرف یخ بیشتر می شود که ضمن کنترل و بازرسی مراکز تولید و عرضه یخ، به مردم سفارش می نماییم که حتی المقدور از یخ های قالبی که عموماً صنعتی محسوب می شوند، برای خنک کردن مستقیم نوشیدنی یا مواد غذایی استفاده نکنند همین طور بهتر است برای خنک کردن آب و سایر نوشیدنی ها، از یخ سازهایی که به شبکه های آبرسانی متصل هستند، استفاده گردد. معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اشاره کرد: پارک ها و تفرجگاه ها نیز در این طرح، کنترل می شوند. در فصل تابستان به سبب تعطیلی مدارس، میزان سفرها بیشتر می شود و کنترل مسیرهای گردشگری و بین راهی در دستور کار همکاران ما قرار دارد. به گفته ی ایشان، نیروهای بهداشت محیط به دستگاه های سنجش پرتابل مجهز هستند و در زمان بازدیدها، کنترل میکروبی غذا و سطوح را انجام و در صورت لزوم، جهت بررسی بیشتر، به لابراتوار ارجاع می دهند.


منبع:

1402/04/22
13:56:44
5.0 / 5
427
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس